Alle voordelen op een rij

Kunen Keuken Centrum (KKC).

KKC is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in interieurbouw en dan met name het vervaardigen van een afgebakend aantal producten op hoogwaardig niveau. Het belangrijkste kenmerk daarbij is dat de producten tropenbestendig en vochtwerend zijn. KKC heeft jaren gewerkt aan de ontwikkeling van een uitgebalanceerd product dat de agressieve werking van het vochtige Surinaamse klimaat kan weerstaan. Suriname is een van de landen waar de wisselwerking tussen hoge luchtvochtige/zilte omgeving in combinatie met hoge temperaturen een dramatische werking heeft op vele goederen die uit het westen worden geïmporteerd. We werken in hoofdzaak met Hettich producten. Er is grote keus aan handgrepen of aluminium greeplijsten bij greeploze keukens.

Vocht- en schimmelwerend plaatwerk

Gemelamineerde platen in een tiental vaste kleuren. In deze uitvoering zijn de kasten binnen en buiten in dezelfde kleuren uitgevoerd qua kleur of design

Afgewerkt met HPL structuren of decors op de zichtzijdes. HPL is een soort laminaat van ongeveer 1 mm dik dat wordt geplakt op de buitenkant van de kasten en frontjes. In deze uitvoering  zijn diverse kleuren mogelijk, waaronder ook houtdesign of andere moderne speelse motieven. Alle korpussen zijn hiervan gemaakt. De ladebodems en rugwanden zijn van vochtwerend en schimmelwerende geperste plaat. Voor gedetailleerde informatie bezoekt u de website www.pfleiderer.com.

Reserveonderdelen bestellen is altijd mogelijk

De fabriek in Suriname heeft voorts de functie van onderhoud- en servicebedrijf voor onze klanten in de Caribbean. Vervanging van beschadigde onderdelen kan snel worden gerealiseerd, net als losse onderdelen.

Sterk doorgevoerde productinnovatie door gedegen onderzoek

Op onze locatie in Suriname is het klimaat agressief. Dit wordt veroorzaakt door de hoge luchtvochtigheid in combinatie met de zilte omgeving en de hoge temperaturen, wat ertoe leidt dat producten van mindere kwaliteit plaatmateriaal een kortere levensduur hebben. De klachten zijn onder andere het opzwellen van het plaatmateriaal en roestvlekken op RVS apparatuur.

KQF heeft gedurende vele jaren vele soorten MDF, scharnieren en ladegeleiders bloot gesteld aan deze klimatologische omstandigheden en het beste materiaal voor deze vochtige en zilte tropische omgeving uitgezocht voor verwerking in haar producten.

Precies weten waar u voor betaald!

Elke kast van het product heeft een eigen prijs;

De bijbehorende onderdelen en materialen zoals werkbladen, spoelbakken, kranen en verlichting hebben ieder afzonderlijk een prijs die inzichtelijk is in de offerte.

Alle prijzen zijn af fabriek (Suriname/Nederland), plat verpakt dan wel opgebouwd, exclusief montage op locatie.

Op aanvraag wordt een offerte gedaan voor montage of training on the job.