Het product

Materialen

Materiaal speelt altijd de hoofdrol, om de meubels lang mooi te houden. Uit onderzoek door KUNEN gedaan, is gebleken dat in een tropisch klimaat zeer hoge eisen worden gesteld aan de te gebruiken materialen. KUNEN producten worden vervaardigd van vochtwerende MDF van een speciale kwaliteit waardoor een langere levensduur is gegarandeerd. Uw keuken, walk-in closet of badkamermeubel blijft mooi en behoudt zijn uitstraling.

KUNEN Keuken Centrum

Afwerking

KUNEN Keuken Centrum

Voor de afwerking van de MDF-platen gebruikt KUNEN naast onze voorraadkleuren. Ook hoogwaardig High Pressure Laminate (HPL) wat leverbaar is in meer dan honderd kleuren en motieven. Voor ieder is een exclusieve “custom made” keuken zowel qua maat, uitvoering, als design nu binnen handbereik.

Hang- en sluitwerk

Ook voor de laden en het hang en sluitwerk is voor de beste kwaliteit gekozen. Alle standaard laden en deuren worden voorzien van hang en sluitwerk van het merk Hettich. Voor grotere klepdeuren gebruikt KUNEN speciale scharnieren. Wij geven op onze ladegeleiders en scharnieren 10 jaren garantie op functionaliteit.

KUNEN Keuken Centrum