Het product

Materialen

Materiaal speelt altijd de hoofdrol. Uit onderzoek door KUNEN gedaan, is gebleken dat in een tropisch klimaat zeer hoge eisen worden gesteld aan de te gebruiken materialen. KUNEN producten worden vervaardigd van waterbestendige MDF van een speciale kwaliteit waardoor een langere levensduur is gegarandeerd. Uw keuken, walk-in closet of badmeubel blijft mooi en behoudt zijn uitstraling.

Afwerking

Voor de afwerking van de MDF-platen gebruikt KUNEN naast een acht-tal standaardkleuren, waarbij de keuken, de walk-in closet of het badmeubel zowel binnen als buiten in dezelfde kleur wordt uitgevoerd, hoogwaardig HPL van het merk Pfleiderer in meer dan honderd kleuren en motieven. Voor ieder is een exclusieve “custommade” keuken zowel qua maat, uitvoering, als design nu binnen handbereik.

Hang- en Sluitwerk

Ook voor de laden en het hang en sluitwerk is voor de beste kwaliteit gekozen. Alle standaard laden en deuren worden voorzien van hang en sluitwerk van het merk Hettich. Voor grotere klepdeuren gebruikt KUNEN speciale scharnieren en voor grote laden worden ArciTech geleiders gebruikt.

Apparatuur

Een KUNEN keuken is niet af zonder moderne inbouwapparatuur. Kunen is dealer van de merken Boretti en M-System in Suriname en levert speciaal voor de Caribbean en Suriname geschikte inbouwovens, -magnetrons, gas-, keramische en inductiekookplaten. Maar ook vrijstaande gasfornuizen en overige accesoires.