Offerte

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Dat kan op verschillende manieren. U kunt langskomen in onze showroom in Paramaribo van maandag t/m vrijdag van 8.00 u – 16.30 u. Op de zaterdag van 9.00 u – 13.00 u en iedere eerste zondag van de maand van 12.00 u tot 18.00 u. U kunt uw plattegrond meenemen of wij maken een afspraak om bij u te komen inmeten. Ook kunt u kennis maken met al onze materialen en hier een keus in maken, dit speelt een rol bij het opmaken van de offerte.

Woont u niet in Suriname, stuur ons dan per e-mail zo gedetailleerd mogelijke informatie met een plattegrond en geef verder zoveel mogelijk aan wat uw wensen zijn. Wij maken aan de hand van uw gegevens een of meer ontwerpen met daarbij behorende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Nederlandse Showroom, hier kunt u ook kennis maken met de zelfde producten die in Suriname gebruikt worden. De showroom in Nederland is uitsluitend op afspraak te bezoeken.

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren vragen wij u de volgende informatie zo volledig mogelijk aan ons op te sturen of mee te nemen.

Wanden en vloeren

Meet de wanden van de vloer tot het plafond. Meet de afstand tussen de wanden van muur tot muur. Meet ook van de hoeken tot de deuren. Schrijf ook alle andere punten op zoals (afvoer)buizen, ventilatieopeningen, speciale hoeken en andere belangrijke bouwkundige kenmerken.
Meet deuren en ramen op. Meet ook de hoogte van de ramen en de afstand ervan tot de vloer en tot het plafond. Als het gaat om ramen en/of deuren die naar binnen open slaan is het een goed idee om op de tekening de ruimte aan te duiden die de deuren en ramen nodig hebben om te openen. Als u van plan bent om een kast onder een raam te plaatsen, denk er dan aan dat er tussen het raamkozijn en de vloer minstens 90 cm ruimte moet zijn.

KUNEN Keuken Centrum

Contacten, schakelaars, wateraansluitingen enz.

KUNEN Keuken Centrum

Geef de precieze positie aan van bestaande stopcontacten, schakelaars en water- en gasaansluitingen. Denk eraan dat deze verplaatst kunnen worden in de nieuwe keuken. Geef ook aan waar u deze nieuwe wandcontacten, schakelaars en aansluitingen zou willen hebben.

Om het u makkelijk te maken kunt u het onderstaande aanvraagformulier invullen. Wij maken dan een design en offerte voor u. Deze kunnen we in een fysieke of ZOOM meeting met elkaar doornemen. Hierna is er ruimte voor eventuele aanpassingen, we zullen dit proces net zo vaak herhalen tot u geheel tevreden bent met het design en natuurlijk ook met de offerte.