Offerte

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Dat kan op verschillende manieren. U kunt langskomen op ons kantoor in Paramaribo van dinsdag t/m vrijdag van 8.00 u – 16.30 u, op de zaterdag van 9.00 u – 13.00 u en iedere eerste zondag van de maand van 12.00 u tot 18.00 u.. U kunt uw plattegrond meenemen of wij maken een afspraak om bij u te komen inmeten.
Woont u niet in Suriname, stuur ons dan per e-mail zo gedetailleerd mogelijke informatie met een plattegrond en geef verder zoveel mogelijk aan wat uw wensen zijn. Wij maken aan de hand van uw gegevens een of meer ontwerpen met daarbij behorende offerte.

Meten is Weten

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren vragen wij u de volgende informatie zo volledig mogelijk aan ons op te sturen of mee te nemen.

Basis informatie

Wanden en vloeren
Meet de wanden van de vloer tot het plafond. Meet de afstand tussen de wanden van muur tot muur. Meet ook van de hoeken tot de deuren. Schrijf ook alle andere punten op zoals (afvoer)buizen, ventilatieopeningen, speciale hoeken en andere belangrijke bouwkundige kenmerken.

Deuren en ramen

Meet deuren en ramen op. Meet ook de hoogte van de ramen en de afstand ervan tot de vloer en tot het plafond. Als het gaat om ramen en/of deuren die naar binnen open slaan is het een goed idee om op de tekening de ruimte aan te duiden die de deuren en ramen nodig hebben om te openen. Als u van plan bent om een kast onder een raam te plaatsen, denk er dan aan dat er tussen het raamkozijn en de vloer minstens 90 cm, en liefst 105 cm, ruimte moet zijn.

Details

Contacten, schakelaars, wateraansluitingen enz.
Geef de precieze positie aan van bestaande stopcontacten, schakelaars en water- en gasaansluitingen. Denk eraan dat deze verplaatst kunnen worden in de nieuwe keuken. Geef ook aan waar u deze nieuwe wandcontacten, schakelaars en aansluitingen zou willen hebben.

Vraag nu een offerte op maat aan