De voordelen

Kunen keukens en interieurbouw (KKI)

KKI is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in interieurbouw en dan met name het vervaardigen van een afgebakend aantal producten op hoogwaardig niveau. Het belangrijkste kenmerk daarbij is dat de producten tropenbestendig en vochtwerend zijn. KKI heeft jaren gewerkt aan de ontwikkeling van een uitgebalanceerd product dat de agressieve werking van het vochtige tropische klimaat kan weerstaan. Suriname is een van de landen waar de wisselwerking tussen hoge luchtvochtige/zilte omgeving in combinatie met hoge temperaturen een dramatische werking heeft op vele goederen die uit het westen worden geïmporteerd. We werken in hoofdzaak met Hettich producten. Er is grote keus aan handgrepen of aluminium greeplijsten bij greeploze keukens. Voor bijna alle specifieke wensen hebben wij een speciale afwerking met ons hang en sluitwerk.

Vocht- en schimmelwerend plaatwerk

KUNEN Keuken Centrum

Gemelamineerde platen in een tiental vaste kleuren, we hebben een groot aantal voorraadkleuren. Alle korpussen zijn van de witte uitvoering van dit plaatmateriaal gemaakt. De ladebodems en rugwanden zijn van vochtwerend en schimmelwerende geperste plaat, hier worden geen korpussen van gemaakt. Dit zijn de punten die u als klant niet ziet maar waar wel de kwaliteit van het product zit en waar vaak op bezuinigd wordt.

Bij het inrichten van je huis wil je natuurlijk graag het hele huis in een zelfde stijl hebben, hier heeft KUNEN veel keus in. Het is natuurlijk mogelijk een kleur(en) speciaal te bestellen waar uw gehele woning mee ingericht wordt. Wilt u een speciale kleur die niet als voorraad gehaald kan worden dan is High Pressure laminat (HPL) de oplossing. HPL is een soort laminaat van ongeveer 1 mm dik dat wordt geplakt op de buitenkant van de kasten en frontjes met watervaste lijm. Deze afwerking met HPL is vele malen strakker dan een keuken gespoten met autolak. Ook is HPL in diverse kleuren mogelijk en structuren leverbaar, waaronder ook houtdesign of andere moderne speelse motieven.

Reserve onderdelen bestellen is altijd mogelijk

De fabriek in Suriname heeft voorts de functie van onderhoud- en servicebedrijf voor onze klanten in de Caribbean. Vervanging van beschadigde onderdelen kan snel worden gerealiseerd. het maakt niet uit wanneer uw meubel is geplaatst, KUNEN zal altijd voor haar klanten klaar staan.

KUNEN Keuken Centrum

Sterk doorgevoerde productinnovatie door gedegen onderzoek

KUNEN Keuken Centrum

In ons land Suriname is het klimaat agressief. Dit wordt veroorzaakt door de hoge luchtvochtigheid in combinatie met de zilte omgeving en de hoge temperaturen, wat ertoe leidt dat producten van mindere kwaliteit plaatmateriaal een kortere levensduur hebben. De klachten zijn onder andere het opzwellen van het plaatmateriaal en roestvlekken op RVS apparatuur.

KKI heeft gedurende vele jaren vele soorten MDF, scharnieren en ladegeleiders bloot gesteld aan deze klimatologische omstandigheden en het beste materiaal voor deze vochtige en zilte tropische omgeving uitgezocht voor verwerking in haar producten. Hierdoor durven wij op onze ladegeleiders en scharnieren ook 10 jaren garantie te geven op functionaliteit.

Precies weten waar u voor betaald!

  • Elke kast van het product heeft een eigen prijs, hierdoor ontstaat er een super duidelijke offerte. Niet even en prijs onderaan de streep die niet onderbouwd is.
  • De bijbehorende onderdelen en materialen zoals werkbladen, spoelbakken, kranen en verlichting hebben ieder afzonderlijk een prijs die inzichtelijk is in de offerte.
  • Alle prijzen zijn af fabriek (Suriname/Nederland), inclusief montage op locatie.
  • Geen verborgen meerprijzen na uw akkoord.
KUNEN Keuken Centrum