Het merk

Historie

KUNEN als merk is ontstaan uit het bedrijf KUNEN Keukencentrum te Paramaribo, Suriname. In 2005 begon Jan Kunen in Paramaribo met het verkopen van keukens, van het merk Schmidt die hij uit Europa importeerde. Al snel meldde zich bij KUNEN Keukencentrum een doelgroep die behoefte had aan exclusieve keukens met een moderne Europese uitstraling, maar dan tropenbestendig.

Sinds mei 2010 is de fabriek waar het product KUNEN wordt gemaakt officieel in Paramaribo in gebruik genomen. Naast keukens maakt KUNEN nu ook walk-in closet, badkamermeubels, binnendeuren en vele andere meubels van dezelfde materialen in tropenbestendige kwaliteit. Om de continuïteit van de bedrijfsvoering en kwaliteit te garanderen en te optimaliseren heeft KUNEN sinds 2013 naast de fabriek in Suriname ook een productie unit in Nederland, hierdoor is het mogelijk de markten in de Caribbean en Nederland te bedienen.

KUNEN Keuken Centrum

Sinds 2022 is het bedrijf KUNEN keuken centrum omgedoopt naar KUNEN Keukens & interieurbouw, ons ruime en groeiende aanbod is de reden voor deze naamsverandering. In de 17 jaren die wij bestaan hebben wij niet stil gestaan, ook onze klanten hebben hierbij veel geholpen met hun speciale wensen die het uiterste hebben gehaald uit onze organisatie en vooral hierdoor blijven we innoveren en nieuwe producten ontwikkelen.

Design

KUNEN Keuken Centrum

U het idee, wij maken samen het ontwerp. De KUNEN lijn kenmerkt zich in zijn algemeenheid door strakke lijnen en vlakke panelen met ruime diepe laden. Maar zoals gezegd elk ontwerp is mogelijk omdat KUNEN maatwerk levert!

Misschien bent u bezig te bouwen of bent u gewoon toe aan een nieuwe keuken. Dan is het goed om na te denken over de indeling van de ruimte. U hebt daar vast over nagedacht of bent op leuke ideeën gekomen na het bekijken van onze website.

De keuken is het hart van een huis. Wij helpen u deze ruimte zo in te richten dat het precies functioneert zoals u dat in gedachten hebt. Aan alles wordt aandacht besteed. Van de grote kasten, hang- of ladekasten, de apparatuur maar ook de kleine details zoals bestekindelingen of ladeverdelers.

Filosofie

KUNEN luistert naar de behoefte in de markt en stelt haar producten daaropaf. Uiteindelijk bepaald de klant welke richting KUNEN opgaat.

KUNEN Keuken Centrum