Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/1/2/kunenkeukencentrum.com/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/1/2/kunenkeukencentrum.com/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/1/2/kunenkeukencentrum.com/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Kunen Keuken Centrum | Keukens

Keukens

Ons doel is samen met u een keuken te ontwerpen die meer is dan alleen mooi. Ons team bestaat uit professionals die u helpen met allerlei interessante en handige tips. Uw keuken krijgt niet alleen een prachtige uitstraling, maar wordt bovendien zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt.

De belangrijkste functies in een keuken zijn de kookplaat, de spoelbak en de koelkast. In een goede opstelling vormt een denkbeeldige lijn tussen deze drie functies  een driehoek,  de “werkdriehoek”. Deze drie punten mogen niet te ver uit elkaar liggen, maar ook niet te dichtbij.

Wij helpen u graag bij het opstellen van de ideale ergonomische werkdriehoek met een natuurlijke  “workflow” en alles binnen handbereik.